Arrangementer

Arrangementer i Nr. Søby og Heden Kirker, hvor praktik hjælp kunne ønskes:


Onsdag den 11. April 2018 kl. 18.30 ordineres vor nye præst – Elisabeth Engell Jessen – ved en ordinationsgudstjeneste i Odense Domkirke – alle er velkommen til at deltage i gudstjenesten.

Fyraftensgudstjeneste torsdag den 19. april kl. 17.00. Kan vi tro på en god Gud, når der er så meget ondt i verden?

Kl. 18 vil der være åben hus i den ny renoverede præstegård. Efter fyraftensgudstjenesterne er der hotdogs og øl/vand i konfirmandstuen.

Gerne tilmelding til Annemette Hansen tlf. 30223261 eller email: annemette-hansen@ live.dk  

Farvel til undertegnede

Store Bededag – den 27. April i Heden kirke kl. 10.00 m/kirkekaffe.

Søndag – den 29. April i Nørre Søby kirke kl. 10.00 m/kirkekaffe. 

Elisabeth Engell Jessen tiltræder sit embede som sognepræst i Nørre Søby-Heden pastorat den 1. Maj 2018, der vil være indsættelsesgudstjenester søndag den 6. Maj 2018: i Heden kirke kl. 14.00 og i Nørre Søby kirke kl. 15.30 efter gudstjenesten i Nørre Søby kirke er menighedsrådet vært ved en lille sammenkomst, hvor beboerne fra begge sogne får lejlighed til at ønske Elisabeth velkommen, samt hilse på hendes familie.

Hvis nogle af jer kunne tænke jer at være behjælpelige med det praktiske nogle af disse datoer, vil jeg være meget glad for en tilbagemelding.  Jeg regner med, at være der ved de fleste datoer, men kan allerede nu sige, at nytårsaftensdag sidder jeg ved poolen med kulørte drinks på Fuerteventura – og søndag den 4. februar er jeg på højskole, så der kan jeg ikke hjælpe. 

På forhånd tak.

KH Annemette